Mat Café/Pizzeria. -370 kvm -billig hyra

BeskrivningEn väletablerad mat café med nybyggd pizza avdelning på intressant läge, centralt i Örebro. Verksamheten har funnits i många år och haft en välfungerande koncept med stabil omsättning. Alldeles nyligen har man investerat och byggt till en ny pizza avdelning med separat ingång. Detta kommer naturligtvis att öka omsättningen ännu mer. Rymliga välvårdade lokaler, fint möblerade med totalt 120 platser inne och 24 ute. Bra välplanerad kök med hög inventariestandard. Här finns även en trevlig påkostad lekavdelning för barn en trappa ner. För dig som söker en verksamhet med hög potential så är detta en bra investering då lokal, läge och låga fasta kostnader kommer att ge bra avkastning. Verksamheten är fullt godkänd av berörda myndigheter. Bra parkeringsmöjligheter finns! Öppet: Vardagar 10,00-21,00 helger: 11,00-21,00 – Ingen utkörning erbjuds idag !